ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Віртуальний перегляд «Смакові уподобання Кобзаря: іжа у житті і малярстві Т. Г. Шевченка» /Відділ довідково-інформаційної та організаційно-методичної роботи ЦРБ. ім. Є. Плужника

У цьому році виповнюється 210 років від дня народження українського поета, художника та громадського діяча Тараса Григорович Шевченка.
Його постать об’єднує українців у всьому світі, а пророче слово й досі надихає українців у боротьбі за свободу та незалежність.
Незважаючи на короткий життєвий шлях, Тарас Шевченко залишив по собі великий спадок у літературі і художньому мистецтві. Майже 200 років дослідники з України, і не тільки, вивчають цю глибоку і непересічну особистість. Однією з маловивчених сторінок є його уподобання в їжі.

Відділ довідково-інформаційної та організаційно-методичної роботи ЦРБ. ім. Є. Плужника пропонує вам у Шевченкові дні

дізнатися про кулінарні смаки Кобзаря, а також про страви, які він зображував.

 

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*