ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Інформаційна довідка «Стала гастрономія: як захистити планету в своїй тарілці» /Відділ довідково-інформаційної та організаційно-методичної роботи ЦРБ. ім. Є. Плужника

Ви знаєте про зміну клімату, переживаєте за планету, але не уявляєте, чим можете допомогти?

Найпростіший спосіб – почати дбайливо ставитися до їжі.

Відділ довідково-інформаційної та організаційно-методичної роботи

ЦРБ. ім. Є. Плужника пропонує інформаційну довідку

«Стала гастрономія: як захистити планету в своїй тарілці».

Світ переживає стрімкі зміни у відповідь на екологічну кризу та довготривалу пандемію. Тож навіть маленькі позитивні зміни в харчовій сфері матимуть велике значення для світу. Організація Об’єднаних Націй пропонує всім державам-членам, урядовим та неурядовим організаціям, а також окремим особам активно святкувати День стійкої гастрономії відповідно до національних пріоритетів.
Україна може похизуватися не тільки борщем та варениками, хоча одного борщу в нас налічується понад 36 різновидів. Загалом українська кухня, як і культура, різнобарвна та різноманітна, а День стійкої гастрономії це ще один привід звернути увагу на цей факт.

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*