ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Голосні читання до 90-річчя від дня народження В. Нестайка

«Дарувати комусь радість – це ж і самому радість! І може, це найбільша радість на світі… І якщо ти можеш подарувати комусь несподівану радість – даруй не вагаючись!» – так казав відомий український дитячий письменник Всеволод Нестайко. І ось сьогодні ми дарували радість маленьким читачам у нашій бібліотеці.

До 90-річчя від дня народження В. Нестайка у бібліотеці ім. С. Васильченка для дітей відбулось свято, присвячене його життю і творчості.

Звичайно, що такі зустрічі викликали тільки позитивні емоції та дзвінкий сміх, коли бібліотекар читала дітям уривки з творів письменника. Дехто з присутніх вже був знайомий з творчістю письменника, а деякі діти познайомились вперше. Вперше – і точно не в останнє! Ми впевнились в цьому, коли вони просили почитати ще і ще. Але час зустрічі промайнув швидко, і з`явилась черга біля кафедри, аби взяти книжечку почитати додому.

 

Всеволод Нестайко належить до тих письменників, які пишуть не тільки повчально, а й цікаво та весело. Він на все життя зберіг здатність радіти і щедро дарувати радість іншим через свої твори.

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*