ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Перегляд літератури «До нас прийшла нова книга» в бібліотеці №122 для дітей

📕📚📕Нові книжки – для нас завжди свято. Свято відкриттів. Свято сюрпризів. Саме так! Адже нова книга – це завжди загадка, таємниця, яку хочеться розгадати якнайшвидше.
Серед нових книжок – казки, вірші, оповідання для дошкільнят. Феї, ельфи, принцеси – герої цих книжок – з нетерпінням чекають на зустріч з маленькими читайликами.
Молодші школярі та старшокласники матимуть можливість поринути у світ пригод та детективів: розгадати таємницю фараона з Агатою Містері та спіймати злочинців з Котом да Вінчі, врятували школу від прибульців та відкрити таємницю чарівної зоологічної крамниці, познайомитися з Матильдою — геніальною дитиною, яка змогла перевиховати своїх егоїстичних родичів, а заодно й жахливу директорку школи пані Транчбул, та дізнатися про найфантастичнішого книжкового героя – Різдвозавра тощо.
Книжки про справжню дружбу та перше кохання, про магію і чарівні перетворення, про мандри Всесвітом та подорожі в історичне минуле… А також яскраві,  ілюстровані енциклопедії…Це цікаво і корисно навіть в епоху інтернету. Такі енциклопедії здатні розпалити інтерес і перетворити навчання в пригоду!

Отже, запрошуємо наших дорогих читачів, а також тих, хто тільки хоче стати читачем бібліотеки №122 для дітей,

ознайомитися з новинками!

#biblio122 #Перегляд_літератури #До_нас_прийшла_нова_книга

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*