ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Шановні друзі! Бібліотека ім. Володимира Винниченка вітає вас з Різдвом Христовим та Новим Роком✨🎄🎇!

Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю, вірою і теплом, домівки повняться добром, радістю й Божим благословенням, очі світяться щастям, а прекрасні зимові свята принесуть мир, злагоду та впевненість у майбутньому! 

 

Любі читачі та друзі! Бібліотека ім. Івана Котляревського сердечно вітає вас з Різдвом Христовим та прийдешнім Новим роком!

Зичимо добра, здоров’я, позитиву, Божих благословінь! Пам’ятаймо, завдяки кому ми живемо, відпочиваємо, насолоджуємося читанням та можемо відвідувати цікаві заходи! Завдяки ЗСУ. Тож хай береже їх Господь, кожного захисника і захисницю!

Будьмо, Слава Україні!

Саме таким святковим заходом «Відродження традицій колядок і щедрівок» бібліотека ім. М. Чернишевського хотіла «завершити» 2023 рік.

Ми дякуємо всім, хто підтримував нас весь цей рік, ми дякуємо нашим читачам, що стали такою сильною спільнотою! Ми дякуємо нашим гостям, нашим друзям, партнерам за ще один рік разом! І звісно, дякуємо Олена Зарицька та її друзям за свято, що подарували. Це було весело, цікаво, щиро і дружньо. З прийдешнім Новим 2024 роком!

 

 

Світлого Різдва, наші любі читачі! Швидшої перемоги усім нам, родинного тепла та чарівних історії! Дякуємо нашим захисникам, за можливість святкувати! І дякуємо сучасним українським письменницям, за їх дивовижні книжки! Славі Світовій, Мії Марченко, Ксенії Томашевій, Світлані Бабинській, що створюєте святковий настрій для дітей України!

Слава Україні! Христос народився!

Ваша #бібліотека9 для дітей 🙂

 

 

Бібліотека 135 вітає всіх своїх читачів, друзів і колег з світлим святом – Різдвом Христовим!

Нехай Різдво принесе затишок в ваш дім, відданих друзів, радісних вражень та душевного спокою. Нехай буде безліч світлих щасливих днів, а Бог оберігає ваші родини від бід та негараздів. З Різдвом Христовим!

 

 

Бібліотека ім. В. Дубініна для дітей бажає всім Світла, тепла, Перемоги та миру!

Нехай в цей час з вами будуть найрідніші люди.

 

 

Доброї долі, достатку доволі, смачної куті та добра у житті, миру та злагоди в Новому 2024 році бажає всім Бібліотека імені А.Костецького для дітей ЦБС Шевченківського району м.Києва!

 

Бібліотека «122 для дітей вітає всіх із чарівним святом Різдва та Нового Року! Нехай свята наповнять Ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Бажаємо всім миру, добра, кохання, сімейного затишку.

Хай цьогорічне Різдво принесе нашій країні Перемогу, знищить все зло, а доля більше не буде випробовувати нас на міцність! Хай Господня сила та опіка будуть завжди поряд, зміцнюють нашу віру, розтоплюють наші серця та дають нам впевненість робити успішні кроки!

 

Час зимових свят! З тривогою і виттям сирен, але, ми живемо! Викладаємо піраміду книжок поряд з улюбленим фотелем, заварюємо чай, вмикаємо вогники новорічної ялинки і поринаємо у чарівний світ читання: хоч на годину стаємо дезертирами з важкої дійсності. Бібліотека №101-пункт видачі гаранує – книга допоможе знайти рівновагу у собі, у своєму ставленні до світу.

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*