ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Лялька-мотанка «Веснянка» в «Ляльковій майстерні» бібліотеки ім. А. Костецького для дітей

«Лялькова майстерня» в бібліотеці ім. А. Костецького для дітей під керівництвом майстрині Світлана Лісюк

від Благодійний фонд Карітас Київ знову і знову створює нове диво.

Червень довго не білував нас теплом, тож всі завзято взялися мотати ляльку-мотанку «Веснянку», неначе закликаючи тепло Традиційно, «Веснянка» робиться дуже яскравою, з волоссям незвичайного кольору.

Така лялька весела, різнокольорова, дійсно є символом розквіту, молодості, краси та життєрадісності. Основною метою створення такої лялечки є залучення щастя в дім, збереження миру і любові в сім’ї. Ви ж знаєте, що всі такі різні і за формою, і за костюмами, і за ідеєю ляльки-мотанки і в прадавні часи і нині вважаються символом родючості, материнства, іншими словами – своєрідним оберегом родини. Неймовірно тішить душу бібліотекарок, коли юна майстриня не тільки спритно дає собі раду, роблячи ляльку, а й, зацікавившись історією її походження, неминуче звертається до книги!

Подивіться тільки, яку красу створили наші гуртківці! Таку лялечку не соромно й подарувати!

Колись дарунок такої ляльки парубку – значив побажання йому довго залишатись молодим та життєлюбним, дівчині — залишатися завжди чарівною і привабливою. А можна залишити собі таку красу, поставити або підвісити за волосся, прикрасивши власний інтер’єр та запрошуючи мир і злагоду до своєї оселі на віки вічні!

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*