ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Зустріч-інтерв’ю з Надійкою Гербіш

3-го листопада відбулася відкрита зустріч-інтерв’ю з Надійкою Гербіш

Надійка Гербіш – українська письменниця, журналістка, фотографка, перекладачка, кураторка з міжнародного права.

Авторка низки книжок для дорослих та дітей, серед яких «Теплі історії до кави», «Мене звати Мар’ям», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Гринвіч», «Пуанти для Анни», «Яблука війни», «Ми живемо на краю вулкана», «Квіти біля четвертого» та ін.
Її книжки були відзначені національними та міжнародними нагородами й стали українськими бестселерами, а для використання в програмах інклюзивної освіти кілька дитячих книжок вийшли шрифтом Брайля та видані в аудіо-форматі.
Під час зустрічі Надійка Гербіш розповіла про вплив карантину на творчість, співпрацю з видавництвами, переклади, викладання у коледжі, інклюзивну освіту, популярність та християнство, про нові книги, які порушують важливі і гострі питання – вимушеної еміграції, поразки у визвольній війні, посттравматичного розладу, стосунків у сім’ї й того, як дитина переживає негаразди в родині. І на останок Надійка розповіла про свою дитячу мрію та її втілення.

Нашим маленьким читачам авторка пропонує свою нову книжку «Одного разу на Різдво».

У цій дивовижно світлій та домашній казці живе справжній дух Різдва. Родина їжачків – тато, мама та троє їхніх діток – не лише разом готуються до свята, переказують історію про народження Ісуса, а й приймають несподіваних гостей – двох маленьких ховрашат, які заблукали у лісі. Усі разом вони вчаться бути мудрими, розважливими і відкривати серця для доброти. 

Зустріч проходила в прямому ефірі на фейсбук-сторінці Центральної районної бібліотеки ім. Євгена Плужника👇

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*