ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

«Уклін тобі, осіннє покоління!»

В бібліотеці ім. І. Котляревського відбувся вечір-вітання з нагоди

Міжнародного дня людей поважного віку

Непомітно, але впевнено крокує містом золота осінь. Ось уже й перший день жовтня настав! А чи знаєте ви, що жовтень багатий на різноманітні святкові дати?
Особливо це можна сказати про сьогоднішній день 1 жовтня.
Сьогодні ми відмічаємо одразу кілька свят, одне з яких – Міжнародний день людей поважного віку.
У цей день маємо чудову нагоду подякувати старшому поколінню за їх важку працю, душевну теплоту, сердечну доброту, ніжну батьківську турботу, благословенну щедрість, безмежне терпіння і великодушну любов, якою вони обдаровують своїх рідних та близьких.
А ще сьогодні ще одне чудове свято, яке припадає на 1 жовтня – Міжнародний день музики.
З музичною програмою-привітанням до бібліотеки завітали учні та викладачі Київської середньої спеціалізованої музичної школи ім. Миколи Лисенка:
Захарук Анна, Левченко Ярослава, Караєва Софія, Врублевський Олександр, Чередайко Віра, Дика Любов, Васильківська Аліса, Чжан І Чжан Уляна.
Концерт був незабутній, діти – талановиті і старанні. Є серед них ті, що вже здобули свої перші міжнародні музичні нагороди, прославляючи нашу країну, а є – хто на початку шляху на музичний олімп, але наполегливо вчаться і йдуть до поставленої мети.
Особливу вдячність і повагу бібліотека висловлює педагогам КССМШ ім. М. Лисенка: викладачеві-методисту, заслуженій артистці України, лауреатці численних пісенних конкурсів Людмилі Федорівні Давімко та концертмейстеру Юрію Олександровичу Заходякіну.

Читачі отримали масу задоволення від їх виступу.
А оскільки бібліотека через карантинні обмеження вмістити всіх охочих не може, то захід був доступний онлайн. Переглянути концерт можна тут👇:

Опубліковано Бібліотека імені Івана Котляревського м.Києва Четвер, 1 жовтня 2020 р.

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*