ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Проєкт «Осінні читання» бібліотеки ім. А. Костецького для дітей із школярами

Осінь — це одна із найкращих пор року. Вона дарує нам можливість помилуватися тим, як листя на деревах чарівно міняє свій колір від блідо-жовтого до багряного. Це час, коли природа змінюється, і ми можемо насолоджуватися красою її перетворень.
Таку красу не могли оминути письменники в своїй творчості. Про осінь написано безліч віршів, пісень та оповідань. Тому саме восени, бібліотека починає знайомити дітей з такою літературою в рамках проекту «Осінні читання». Першими познайомились з книгою Олега Чаклуна «Калюжа» другокласники #Specializedschool_Kyiv школи №82. На думку автора калюжа-це не просто дощова вода, це приголомшливі мандри за моря-океани, це пізнання світу, в якому царює стихія води. Саме тому більшість дітей не пропустить жодну калюжу на своєму шляху, виміряючи її вздовж і впоперек, бо в ній можна побачити відображення себе і неба.
Бібліотекарка запропонувала другокласникам зробити розмальовку-аплікацію за мотивами книжки «Калюжа», додавши до неї різнобарвне осіннє листя. Кожен отримав свою неповторну ілюстрацію до твору Олега Чаклуна.

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*