ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Концерт до Всеукраїнського дня бібліотек за участі співачка авторської пісні Світлана Кас’яненко в бібліотеці №135

Сьогодні в бібліотеці №135 багато відвідувачів, які завітали на наше професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек📚.

Завідувачка бібліотеки Ірина Бочкалова розповіла про історію заснування бібліотеки, її становлення та сьогодення, надбання, здобутки та перспективи. Читачам був представлений перегляд професійної літератери «Моя бібліокраїна» та книжкова виставка «Бібліотека – минуле, сьогодення та майбутнє».
З привітальним словом виступила читачка Люлмила Гаврилюк. Читачі подарували бібліотеці фотоальбом «Жива історія» та принесли багато смаколиків до чаю.
Особливою гостею нашого свята була відома виконавиця авторських пісень, член Національної спілки письменників України, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, дитячий письменник та волонтерка Світлана Кас’яненко. Неймовірна, талановита та просто чарівна жінка зачаровує мистецтвом виконання своїх пісень, які проникають у серце та душу!
Пані Світлана вражала всіх емоціями, які передавала через авторські пісні, змушуючи присутніх і плакати, і радіти, а також замислитись над філософією життя та людських стосунків. Бажання подарувати нам відчуття свята, виконувались пісні про сильні людські почуття. Присутні діти почули веселі дитячі пісеньки та ознайомились з писемною творчістю письменниці, яку вона подарувала дітям.

Більше детальної інформації, а також відеозаписи виконання авторських пісень Світлани Кас’яненко,

можно побачити на сторінці бібліотеки № 135 у соціальній мережі фейсбук.

У переддень Свята захисників та захисниць України хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих героїв,

які віддали своє життя за рідну землю, за Батьківщину та український народ.

Вічна пам’ять героям🇺🇦!

 

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*