ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Бібліотечний урок «Енциклопедії — книги, які знають все» в бібліотеці ім. М. Костомарова

6 вересня 2024 р. в нашій бібліотеці відбувся захоплюючий бібліотечний урок для учнів 4-го класу ЗОШ №27 м. Києва під назвою

«Енциклопедії — книги, які знають все».

Бібліотекар розповіла дітям про те, як енциклопедії можуть стати незамінними помічниками в навчанні та пошуку інформації. Учні дізналися, що в енциклопедіях можна знайти відповіді на численні запитання про навколишній світ — від цікавих фактів про тварин до відомостей про природні явища, наукові відкриття та історичні події.
Під час уроку діти не лише слухали, але й самостійно працювали з енциклопедіями. Вони мали можливість погортати сторінки цих книг і відшукати цікаві факти, використовуючи зміст та алфавітний покажчик. Також учні навчилися розрізняти тематичні енциклопедії та швидко знаходити потрібну інформацію.
Цей урок допоміг школярам зрозуміти, що енциклопедії — це не просто книги для читання, а справжні довідники, які можуть бути корисними під час навчання і розширювати їх світогляд. Навички пошуку інформації, отримані на уроці, стануть їм у нагоді як у шкільному житті, так і в подальшому розвитку.

BIBLIO-NIVKI

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*