ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Бібліотечна експедиція «Ласкаво просимо в бібліотеку» в бібліотеці ім. М. Костомарова

4 вересня 2024 р. в наша бібліотека відкрила свої двері для учнів 2-го класу ЗОШ №27 м. Києва,

які взяли участь у захоплюючій екскурсії під назвою «Бібліотечна експедиція: Ласкаво просимо в бібліотеку»,

яку провела досвідчена бібліотекарка Ліна Яківна Пєскіна.

Маленькі першовідкривачі з великим захопленням досліджували кожен куточок бібліотеки. Вони дізналися, що кожна книжка на полицях — це своєрідний ключ до нового, незвіданого світу, де можна знайти неймовірні пригоди та безцінні знання. Ліна Яківна провела дітей по коридорах та залам бібліотеки, розповідаючи про таємниці книжкових полиць, про те, як знайти свій улюблений розділ серед безлічі книг, а також познайомила з добрими бібліотечними феями.
Екскурсія викликала у дітей щире захоплення. Вони вперше відкрили для себе світ бібліотеки з нової, незвичайної сторони. Це був важливий крок на шляху до формування любові до читання та книги. Діти усвідомили, що у кожній книжці живе цілий світ, який вартий того, щоб його відкривати та досліджувати.
Ми щиро вдячні Ліні Яківні Пєскіній за її професіоналізм, тепло та турботу, які вона вкладає у свою роботу. Вона допомогла дітям відчути себе справжніми дослідниками і зрозуміти, що книга — це не просто сторінки з текстом, а двері у світ знань і пригод.

Бажаємо нашим маленьким читачам нових відкриттів у світі книг та незабутніх вражень від подорожей у казкові світи,

що відкриваються на сторінках улюблених книжок!

BIBLIO-NIVKI

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*