ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Презентація книги Мирослави Макаревич «Україна має жіноче обличчя» із циклу ЦРБ ім. Є. Плужника «Зустрічі біля книжкової полиці»

Дорогі друзі!

Центральна районна бібліотека імені Євгена щиро вітає вас з прийдешньою Весною!

Весна у більшості людей асоціюється з пробудженням природи, оновленням, радістю, добрими сподіваннями та з її величністю Красою!

Найпрекраснішим втіленням якої є Жінка!

Жінка – це джерело натхнення, об’єкт кохання!
Її оспівували і продовжують оспівувати у своїй творчості поети і художники, письменники і композитори, співаки і скульптори.
А наша Україна, як жінка – вродлива та незалежна у розквіті свого творчого потенціалу!
6 березня 2023 року до Міжнародного дня прав жінок і миру у рамках реалізації Концепції комунікації у сфері гендерної рівності у нашій бібліотеці відбулася віртуальна презентація книги Мирослави Макаревич «Україна має жіноче обличчя».


Україна має жіноче обличчя / Мирослава Макаревич ; [іл. Маріанни Коцан]. – Київ : Агенція «ІРІО», 2021. – 132 с. : іл., портр.

У цій книжці представлено 30 есеїв про наших сучасниць, знакових представниць науки та культури на основі інтерв’ю журналістки та письменниці Мирослави Макаревич,
з лайфхаками від кожної з героїнь.
Наша держава виборює свою незалежність, суверенітет та свободу у жорстокій боротьбі з агресором. І сьогодні жіноче обличчя України особливо виразне. Українська жінка на рівні з чоловіками на передовій захищає свою державу від ворога, у якості медикинь вони завжди там, де потрібна їх допомога, в тилу жінки ведуть активну волонтерську діяльність, допомагаючи у всіх сенсах нашим непереможним Захисникам!
Ми віримо і сподіваємось, що прийдешня Весна принесе нашій Україні довгоочікувану Перемогу!
Слава Україні та її Героям!

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*