ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Відкриття «Бібліотечного Арт-простору» в бібліотеці ім. А. Костецького для дітей

«Бібліотечний Арт-простір»

успішно відкрився у бібліотеці ім. А. Костецького для дітей першою презентацією виставки київських митців

фотографа Тетяни Фоменко та художника – аквареліста Ігоря Трохименка.

Тетяна Фоменко представила репортажні вуличні фотознімки, бо за її словами: «це мить, яка ніколи не повториться». Відвідувачі заходу мали змогу милуватися живописними акварельними пейзажами різних куточків Києва з притаманними їм особливостями та загадками, тому що Ігор Трохименко наче відчуває серцем і майстерно передає неповторні краєвиди столиці, миттєвості життя старого міста та архітектурних пам’яток.
Виставка наповнена яскравими, життєрадісними, повними емоцій кольоровими гамами картин та фотографій. Повірте – живі емоції можливо затримати на полотні за допомогою фарб або знімку фотоапарата. Приходьте та переконайтеся в цьому самі!
Презентація проходила в надзвичайно теплій і дружній атмосфері. Справжнє свято творчості і спілкування показало, наскільки цікавим для людей може бути поєднання мистецтва та сучасної бібліотеки. Заключним акордом презентації стало живе творче спілкування прихильників та просто зацікавлених перехожих в стінах бібліотеки.

Сподіваємося, що талановиті художники та майстри декоративно-прикладного мистецтва, які досі не відомі широкому загалу прихильників мистецтва, теж невдовзі матимуть змогу презентувати свої роботи в нашому «Бібліотечному Арт-Просторі».

Ми відкриті для всіх!

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*