ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

«Ангели-охоронці для Захисників України» в бібліотеці ім. С. Васильченка для дітей /До 31-ї річниці Дня Збройних сил України/

Сьогодні вітаємо наших Захисників💛💙🇺🇦!
6 грудня українці відзначають державне свято – 31-ту річницю Дня Збройних сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Дата приурочена до дня ухвалення Закону України «Про Збройні сили України» – подія відбулася саме 6 грудня 1991 року. Також ця дата пов’язана із 6-м грудня 1919 року. День, який став початком однієї зі славетних сторінок української армії – Першим зимовим походом Дієвої армії УНР.
Збройні Сили України сьогодні – це ключовий  елемент існування нашої держави, справжня гарантія державного суверенітету. Українці дуже цінують надлюдські зусилля, які військовослужбовці Збройних Сил України та Сил оборони докладають для Перемоги над російськими загарбниками. У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. 

Вітаємо вас, дорогі наші воїни, зі святом💛💙🇺🇦!

Ми дякуємо вам за те, що захищаєте, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її цілісність незалежність та гідність.

Ви своїм героїзмом показуєте усьому світу силу, єдність та незламність українського народу.

Ми знаємо, що настане час Перемоги! Час єднання, слави та розквіту нашої держави. 

Чекаємо вас з Перемогою! Нехай завжди поруч буде Ангел-охоронець! 

Вихованці закладу дошкільної освіти №348 «Злагода» зробили Ангелів-охоронців для наших Захисників, і не тільки. Вони ще підготували малюночки та листівки з побажаннями повернутися всім живими та неушкодженими.
Дякуємо маленьким Патріотам та вихователям садочка! Всі Роботи передаються до ЗСУ!
Нехай Господь береже всіх нас і Україну!

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*