ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Акція в бібліотеці:«БІБЛІОТЕКА ДАРУЄ КНИГИ СВОЇМ ЧИТАЧАМ»

14 лютого – це не тільки День закоханих🤍💖, а й Міжнародний день дарування КНИГ📚💝!

📖КНИГА – один із найцінніших винаходів людства і як сказав Умберто ЕКО «Книга – як ложка, молоток, колесо чи ножиці. Після того, як вони були винайдені, нічого кращого вже не придумаєш. Ви не зробите ложку кращою, ніж вона є… В 16 столітті венеціанському друкареві Альду Мануцію спала на думку видатна ідея зробити книгу кишенькового формату, яку значно легше возити з собою. Наскільки я знаю, більш ефективного способу переміщення інформації так і не було винайдено. Навіть комп’ютер з усіма його гігабайтами треба вмикати в мережу. З книгою таких проблем немає. Повторюю: КНИГА – ЯК КОЛЕСО.»
А ще цікаві спогади від У. ЕКО: «Батько в юності дуже любив книги. Але у його батьків було 13 дітей, сім’я ледве зводила кінці з кінцями, тому він не міг дозволити собі купити книгу. Тоді він почав читати у вуличних кіосках. Підходив, брав книжку з прилавку і читав до тих пір, поки господар не проганяв його. Тоді він переходив до наступного кіоску, відкривав книгу на тій сторінці, де зупинився, і продовжував читати. Я дуже ціную цей спогад – його завзяту ГОНИТВУ ЗА КНИГАМИ.»

Так ось, у бібліотеці ім. Т. Шевченка для дорослих акція (який вже рік поспіль!):

«📚💝БІБЛІОТЕКА ДАРУЄ КНИГИ СВОЇМ ЧИТАЧАМ».

І це крутий спосіб поділитися з вами любов’ю… до КНИГ!

Заходьте в Бібліотеку! Беріть книги, які вам до (смаку) вподоби!

Також, ви можете вибрати собі книжки, скориставшись фондами бібліотеки ім. Т. Шевченка для дорослих та зведеним «Електронним каталогом ЦБС Шевченківського району м. Києва», або «Електронним каталогом Публічної бібліотеки ім. Лесі Українки».

#Бібліотека_ім_Т_Шевченка_для_дорослих
#Міжнародний_день_дарування_книг #МіжнароднийДеньДаруванняКниг

Залиште перший коментар

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*