ПРО НАС
КОНТАКТЫ
FACEBOOK
КАРТА САЙТУ
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

«ДІЄСЛОВО»: благодійна книгарня та інші волонтеські проєкти на допомогу дітям /до Міжнародного дня волонтера/

6 грудня 2021 року до Міжнародного дня волонтера бібліотека №9 для дітей завітала з символічним подарунком від читачів на «Дачу» центр для онкохворих діток з різних куточків України, які проходять лікування в Києві.

Родини цих дітей вкладаються у лікування, але кожна дитина заслуговує на затишок і комфорт, а знімати житло в столиці дуже дорого.

Саме для цього створена «Дача», щоб діти могли жити разом з батьками у зручних і пристосованих умовах. Зараз «Дача» орендована, але вже закінчується будівництво нової «Дачі» і в цьому допомогли й ви! Благодійна книгарня «Дієслово», флешмоб «Чик-чирик, я в доміку»,  благодійні забіги та безліч інших ініціатив від школярів і дорослих, від окремих людей і великих компаній. Не завжди і не тільки гроші є волонтерством!

Долучайтеся і будьте здорові!

Благодійний фонд «Запорука» це — 13 постійно діючих проектівсеред яких психологічна допомога, фізична реабілітація, покращення стану лікарень, оснащення медичним обладнанням, фінансування діагностики та лікування за кордоном, проведення дозвілля та навчання у лікарнях, організація «Табору Переможців», надання житла родинам із дітьми, які перебувають на лікуванні в Інституті раку в Центрі «Дача», підвищення кваліфікації лікарів тощо.

1 Коментар «ДІЄСЛОВО»: благодійна книгарня та інші волонтеські проєкти на допомогу дітям /до Міжнародного дня волонтера/

  1. Щиро дякую вам, дівчатка, за дуже добру і неймовірно корисну ініціативу! Це сьогодні дуже потрібно в нашому суспільстві! Наснаги вам!

Залиште відгук

Ваш e-mail (не публікується).


*